fbpx
// FAQ

Διαβάστε τις πιο
Συχνές ερωτήσεις

Πόσο χρονοβόρα είναι η κατασκευή ενός ιστότοπου;
Το χρονικό πλαίσιο οποιασδήποτε υλοποίησης καθορίζεται από τον πελάτη. Εάν έχετε κάποιο χρονικό πλαίσιο κατά νου, θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε πάνω σας. Η κύρια γενική καθυστέρηση στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι η αναμονή του περιεχομένου των από τον πελάτη.
Πως κοστολογούνται οι ιστοσελίδες;

Για να λάβετε μια καλύτερη ιδέα για το κόστος αυτού που θέλετε να δημιουργήσετε, κάντε μας ένα γρήγορο τηλεφώνημα. Θα σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη φύση του ιστότοπου σας, τι είδους αλληλεπίδραση θα έχει ο ιστότοπος με τους χρήστες, τις ανάγκες του γραφικού σχεδιασμού σας κ.λπ. Στη συνέχεια, θα είμαστε σε θέση να σας δώσουμε μια εκτίμηση. Εάν εξακολουθείτε να σας ενδιαφέρει, θα έρθουμε στο χώρο της επιχείρησής σας και θα παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά.

Ο ιστότοπός μου θα είναι φιλικός προς κινητά;
Απολύτως! Το να έχετε έναν ιστότοπο φιλικό προς κινητά είναι πιο σημαντικό από ποτέ! Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται εξαιρετικός σε όλες τις συσκευές.
Ποιες μορφές φωτογραφιών, γραφικών και κειμένων πρέπει να χρησιμοποιήσω για τη νέα μου ιστοσελίδα;
Μπορείτε να καταχωρίστε όλο το κείμενο της ιστοσελίδας, τις φωτογραφίες και τα γραφικά σε ηλεκτρονική μορφή. Για παράδειγμα, φωτογραφίες από μια ψηφιακή κάμερα, το Microsoft Word ή έναν οποιοδήποτε ψηφιακό σαρωτή. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην προετοιμασία των πληροφοριών σας για τον ιστότοπο.
Διευθύνω μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση και θέλω μια διαδικτυακή παρουσία για την προώθηση της επιχείρησής μου. Ποιο είναι το πρώτο βήμα;
Χρειάζεστε ένα όνομα χώρου (domain name), έναν χώρο φιλοξενίας και έναν επαγγελματικά ανεπτυγμένο ιστότοπο. Η CodeVision μπορεί να σας βοηθήσει με όλες τις πτυχές της δημιουργίας και λειτουργίας ενός ιστότοπου.
Θα μπορώ να ενημερώνω τον ιστότοπο μόνος μου όταν τελειώσει;
Ναί! Μας αρέσει όταν οι πελάτες μας δίνουν ζωή στον ιστότοπό τους και μαθαίνουν να το διαχειρίζονται μόνοι τους. Θα σας παρέχουμε μια σειρά από ολοκληρωμένα σεμινάρια - βίντεο για να σας βοηθήσουμε να μάθετε τον τρόπο, καθώς επίσης και μια εκπαίδευση απο εμάς για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.
Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του ιστότοπού μου, ποιες άλλες υπηρεσίες προσφέρετε;
Υποστηρίζουμε πλήρως οποιονδήποτε ιστότοπο σχεδιάζουμε και είμαστε πάντα διαθέσιμοι σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα ή χρειάζεστε νέες βελτιώσεις. Η Codevision προσφέρει επίσης συντήρηση ιστότοπου.
Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μου θα είναι φιλικός στις μηχανές αναζήτησης;
Όλοι οι ιστότοποί μας δημιουργούνται έχοντας κατά νου τις μηχανές αναζήτησης και όλες οι κατασκευές μας συμμορφώνονται με τις οδηγίες για τις μηχανές αναζήτησης. Είναι καλή ιδέα για τον ιστότοπό σας να επαναξιολογείται κατά καιρούς καθώς οι μηχανές αναζήτησης αλλάζουν τους κανόνες και τους αλγόριθμους τους. Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι ενημερωμένος και συμμορφώνεται με τους νέους κανόνες.
Πώς μπορώ να βάλω τον ιστότοπό μου σε μηχανές αναζήτησης, ειδικά στο Google;
Οι σύγχρονες μηχανές αναζήτησης θα βρουν τον ιστότοπό σας απο μόνες τους, μέσω συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας από άλλους ιστότοπους. Η Google βασίζεται ειδικά στους εισερχόμενους συνδέσμους σας για να προσδιορίσει τη δημοτικότητα και τη συνάφεια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή του ιστότοπού σας και τον τρόπο προώθησης του ιστότοπού σας μέσω μηχανών αναζήτησης, επικοινωνήστε μαζί μας.
Γιατί δεν βρίσκομαι στην πρώτη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης;
Παρόλο που ο ιστότοπός σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί για οργανικό SEO, χρειάζεται λίγο χρόνο για τα bots που ανιχνεύουν τον ιστότοπό σας να δουν τις αλλαγές που έχετε κάνει και με τη σειρά τους να βελτιώσουν τις κατατάξεις σας. Το οργανικό SEO μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες - είστε απλά στο έλεος των μηχανών αναζήτησης. Εάν η κατάταξη πρώτης θέσης είναι σημαντική για την ομάδα σας, προτείνουμε μια στρατηγική Pay-Per-Click που μπορεί να φέρει τα αποτελέσματά σας στο πάνω μέρος.
// Έχουμε περισσότερες από απλές δεξιότητες κώδικα

Εμπιστευτείτε σε εμας την ιστοσελίδα σας

// κέντρο υποστήριξης

Η ομάδα υποστήριξης μας
θα είναι εκεί εκεί 24/7 να σας βοηθήσει

01

Αναθέστε την πλήρη εφαρμογή του προϊόντος λογισμικού σας σε έμπειρους σχεδιαστές, προγραμματιστές και UI / UX designers.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
01

Για Συνεργάτες

 Για Συνεργάτες
02

Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και να σας βοηθήσουμε στην είσοδο σας στον κόσμο του Internet.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
02

Για Πελάτες

 Για Πελάτες
03

Προσφέρουμε τις γνώσεις μας για να σας βοηθήσουμε να αρχίσετε την επιχείρηση σας και να γίνουμε συνεργάτες στην υλοποίηση του οράματος σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
03

Για Startups

Για Startups